paus

min dator är paj så kommer vara lite off här tills den är lagad. pusspuss och ha ett underbart jullov <3

Jullov.

Jag slappnar av. Fy vad skönt.

atm.

Hej, fina vänner.
Det var ett tag sedan nu. Det blir ju tyvärr lite glest här emellanåt. Med mig är allt fint, ååh det hoppas jag det är med er också. Dock ständigt trött och äter för mycket sötsaker, men det antar jag hör juletiden till.
I helgen har jag hittills hunnit med familjetid, kvalitétskompishäng, biobesök och ett evigt rännande och servande på Brogyllen. Imorgon skall jag göra allt det där som jag har bordat göra så länge men inte hafft ork till. Lite catcha up med mig själv-dag helt enkelt.
Vet att jag tjatar om detta hela tiden men HUR SJUTTON KAN DET ENDAST VARA 6 DAGAR TILL JULAFTON? Fattar ingenting. Jordklotet snurrar för fort för att jag ska hinna ta vara på allt som händer. Och hör på denna då: OM TVÅ VECKOR ÄR DET 2012!!!! Herre min skapare.
Jaja, nog för idag.
Nattinatti<3

Bästa tröjan.

Köpte den här gositröjan någon gång i början av hösten. Bästa köpet.
Har mer och mer börjat inse att det är bättre att köpa kläder som man faktiskt kommer använda istället för typ glittriga high heels och sådant kul. Smart av mig.
Puss.

Mys-onsdag.

Precis exakt här har jag legat och myst de senaste timmarna och har planerat att ligga kvar enda tills det är dags för sömn. Åh så otroligt himla megaskönt! Avklarade NP i matte idag så har bara lite småtjaffs i skolan kvar och endast tre skoldagar!!!?? Fattar inte. Å har massa julkänsla och är lycklig. Älskar livet.

Jul på Liseberg.

Igår hade jag dansföreställning i Lisebergshallen och mellan numrerna storsade jag och Shawnee runt i fina parken och myste. Hihi julkänslan börjar infinna sig!
Nu sitter jag återigen med matteboken framför mig och kommer mig inte för att börja. Börja är det jobbiga. Hatar att börja. Ångest. Kulkul. Puss

9 dec ..va?

pics: från I våras. känns som igår.
.
15 dygn till julafton. Ahhhh fattar inte.

tisdagsbesvärjelser.

Igår var det julfest med Rudis. Folkdans och grejer, kul!
En liten trevlig bieffekt var också att jag bara hade en lektion idag. Så skönt, men all denna skolslappheten har fått min hjärna att tro att jag inte behöver kämpa mer, den har liksom jobbat klart för i år tycker den. Det tycker inte skolan. Matten ligger och skaver i bakhuvudet och jag gör mitt yttersta för att lägga plåster på och ignorera skavet.
Spenderade mina sista slantar på fika idag också. Har 5 kr på konton nu för den som undrar.
Ja det var väl allt för idag.

20 dagar till julafton.

Har varit en riktigt slapp mysihelg. Handlat julklappar, varit på julbord, adventsfikat och bara varit hemma och gosat in mig i filtar framför TVn. Vet inte vad som har hänt, har ingen ork ALLS. Vill bara slappaslappaslappa. Skönt med jullov snart.
.
Nu skall jag förbereda inför morgondagens julfest! Skall dansa folkdans och sjunga i luciatåget.
Glad andra advent!

RSS 2.0