En sekund superwoman.

Jag har höga visioner och mål med mitt liv. Det har jag alltid haft men det mesta resulterar ofta i att jag stannar upp någonstans på vägen. Jag vill, jag planerar, jag gör listor men ungefär 8 gånger av 10 fullföljer jag inte planerna. Vill bli bättre på det. Diciplin och sånt.
.
Så många gånger jag sagt till mig själv att NU börjar jag. NU kommer förändringen som tar mig från en latis till ett energiknippe. Att jag aldrig fattar att det är inte så det funkar. Såklart att man ska peppa sig själv men som sagt resulterar det alltid i att man glömmer den där ta-över-världen-känslan och sedan faller tillbaka in i det gråa molnet.
Balans. Det är nog det man ska ha. Synd bara att den ska vara så svår att hitta.
.
Nej jag fortsätter nog vara en velpelle som ena sekunden har allt självförtroende i världen och har mer energi en solen själv och andra sekunden inte bryr sig om någonting och bara vill kura ihop sig i soffan och äta godis.
Det märkligaste av allt är att det pendlar från sekund till sekund. En sekund superwoman och nästa soffpotatis.
.
Just nu är jag superwoman. Sitter och pluggar som en jävla maskin och lyssnar på musik. Njuter av det. Ska försöka hålla kvar det. Hoppas, hoppas.
Jag vet att det inte var någon vidare kvalitutta på detta inlägg. Det strunar jag i. Hjärnan behövde få utlopp.
Det är det bästa med bloggar. Jag får skriva exakt vad jag vill och ni får välja själva om ni läser det eller inte. Bra va? Alla får göra som dom själva vill. En väldigt smart och genomtänkt slutsats av mig.
Puss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0