vårfint

Lite av det vårbästa från Sthlm-streetstyle . Älskar när man inte har varit inne på en sida/blogg som man gillar på jättelänge och sedan när man väl klickar in har en massa ny inspiration att till sig på samma gång. Fastnade för vårkänslan i småbilderna och Natashas ledigt simpla outfit med en Wang-väska i armväcket som pricken över i:et.
.
Idag har jag precis som alla andra gymnasie-ettor haft en utmattande dag med tre timmars Svenska NP som inte gjordes bättre av tre påföljande lektioner varav den sista var spanska som slutade 16.20. Nåväl, svenskan gick inte helt åt skogen allafall och har kunnat gotta mig i ledighet hela eftermiddagen då jag endast har en lektion imorgon. Valborgshelgen står ju och lurar bakom dörren också, något att se fram emot!
Nu skall jag se klart modellagenturen på Svt 1 och sedan blir det till att sova. Puss!

lite sporadiskt söndagsblaha

Jag må ha tappat allt som skulle kunna likna ett flyt här på bloggy men känner att andan börjat falla på igen.

Haft en sådan där riktig feel good-helg. I fredags såg jag Laleh sjunnga på sitt magiska vis från bara några meters håll med finaste barndomsvännen Klara. Vi var helt lyriska efteråt! Laleh och Klara är så himla bäst.
I lördagskväll firade jag och ett gäng att Johanna fyllt 17 i veckan med middag, bubbelpoolsbadande, spakväll och tårta! Alltid kul att fira människor man tycker mycket om!
I vanlig ordning har skolpyssel blivit bort prioriterat som i sin tur leder till lätt söndagsångest men det är sånt som man får leva med. Jag kör på det löser sig-tänket som har funkat hittills i livet och med rätt inställning och bra pli på sista minuten/hetsplugget så hinner man att både jobba några dagar i veckan, träffa sina vänner och keep it up i skolan intalar jag mig själv.
Och så avrundades nyss veckan med kvällspromenad med F som defenitivt får bli en ny söndagstradition! (ellerhur Fiffi?)
Nu är det natti natti.

vissen

Egentligen är allt jättebra fast trots att jag sover gott om nätterna så är jag så tom på energi.
Så himla olikt mig. Vill inte ha det så.
Kommer mig liksom inte för saker, exempelvis blogga.

veckans häng

Hoppsan hejsan vad dålig uppdatering det blev här trots lov.
I måndags och tisdags hängde jag allafall mest med Johanna. Super mysigt som vanligt, vi hann bl.a. med matlagning, plugg och tur på stan (köpte en kjol! <3)
Tisdagkvällen bjöd på sällskap av Shawnee och Titti som jag inte hade sett på fem dagar som numera är länge för oss så det var super såklart. <3
I onsdags hade jag reunion med Kajsa, Thea och Felicia! Vi gjorde kycklingsallad och planerade för myskväll men efter ett tag blev det endå en liten utgång.
Igår hann jag med bankmöte i 1,5h och sedan hem till Emma för matlagning och myskväll. På sista bilden är Emmas gullegosehund, Luis. HUR SÖT? Emma du vet alltid att du har en frivillig hundvakt här.
Nu skall jag bege mig för att träffa Fiffi i stan! Puss

Påsk!

Åååååå detta efterlängtade lov! Livet är på topp men så himla intensivt! Händer så mycket nu vilket är kul men man ska orka också så lovet kunde inte komma mer lägligt. Har dock redan lyckats fullspecka hela veckan men ser fram emot precis allt (förutom lite plugg)! Livet är faaabbbb. xxx

då allt börjar blomma.

Det är ju redan april kom jag just underfund med. Tiden går kusligt fort.  Luften är fortfarande kall men solen värmer sakta men så säkert att snart har vi nog sommar. Blommor har börjat slå ut lite här och var i trädgården, blir så glad av det för dom påminner mig om att mörker är ett minne blott.
Slutspurt i skolan också. Prov efter prov efter prov, så att jag får plugg upp över öronen mina. Men snart är vi där, sommarlov och kravlöshet. Och pluggspurten är inte allt för jobbig för inget sånt känns längre särskillt viktigt när livet är så soligt och roligt.
Nu ska jag iväg och dansa så att jag får känna mig lite fri som omväxling från mattetraggel. Så roligt, puss

RSS 2.0