Välkommen till livet Arvid!

För inte allt för länge sedan tillkom en liten bebis till vår storfamilj, närmare bestämt mitt  lilla söta kusinbarn Arvid!
I helgen fick jag äntligen träffa honom och resten av släkten på hans dop i Uppsala, allt var så väldans vackert.
.
Nykomna liv till jorden måste vara den mest fantastiska händelsen i världen, man blir så rörd på något konstigt oförklarligt vänster. Att veta att den lilla söta, sårbara, älskvärda varelsen har ett helt liv framför sig och två föräldrar plus en hel storsläkt som bara vill hans allra bästa, att vi alla har samlats där för att välkomna honom till jorden. Det var liksom så stort, så fantastiskt!
På bild 1. Arvid som hålls av pappa Stellan, mamma (kusin) Helena och brevid presten som ber för honom.
2. Prinsesstårta för att fira! 3. Jag och syster Jennie med Arvids "gästbok" där vi knåpade ner några väl valda ords som vi vill att han ska ha med sig i livet.

muchooo

Hejhejhejhej!! Är otroligt utmattad och stressad atm. så detta blir bara ett lite snabbt "hej jag kommer snart tillbaka"- inlägg. Dagen har beståt av 13h skola+jobb ,kom nyss hem och imorgon väntar en djävulsk skoldag som jag har haft ångest över i en månad så är lite "all over the place" höhö.
Så IMORGON(!) framåt eftermiddagen kan jag äntligen pusta ut och bli människa igen och bla. börja återgå till mitt sporadiska bloggande, för det här med regelbundenhet kommer aldrig bli min piece of cake.
Tills dess, ha det fint i vårvädret!

Vår i Göteborg.

Hej finisar.
Har inte haft en så värst bra vecka. Brukar gilla vardag men just denna vecka har varit lite kämpig, MEN SÅ IDAG (efter två djävulska prov) så skedde det! Jag kom ut och mötte VÅÅÅÅÅÅÅÅR! Så otroligt himla mega härligt!
Tänk vad en gnutta sol och värme kan ge en så mycket posetiv energi! Så nu sitter jag och dricker te, lyssnar på massa fina bitar om vår underbara stad av Mr. Hellström och är lycklig över att den går mot ljusare tider.
Det var väl mest det jag ville förmedla denna februaritorsdagskväll. Puss.

vad borde man göra.

Gör saker som jag inte borde och det jag borde struntar jag i. Äsh då, man ska göra vad man känner för intalar jag mig själv. Har det bra allafall, har varit ett fint lov. Lugnt, trevligt och nödvändigt på något vis.
Nu borde jag sova, imorgon är det  ju söndag.

Sånt som man gör på lov.

Trotsade sjuklingen jag gått och blivit och körde en härlig långpromenad till Haga med mamma och syster idag. Fyndade på Emmaus och drog senare på ytterligare promenad med F. Kom hem till doften av mammas goda kykling med mangosås och senaste Elle på köksbordet <3 Kvällen har bestått av vidare familjemys med gullig film om en brittisk, förvirrad och förälskad pojke, sött som socker men inte så mycket mer en så.
Fint liv man har, imorgon blir det bowling och bio. Puss.

gråskalighet

Har visst lyst med min frånvaro här idag. Är snuvig och har halsont och att det är alla hjärtans dag har gått omärkt förbi. Egentligen borde man ju ha skickat gulliga hälsningar till alla sina hjärtan men inte ens det har jag kommit mig för.
Brunchade med mina fina vänner vilket var mysigt och sedan jobbat till 21.00, det var jobbigt idag.

Förkyldningshärvan jag råkat trampa gör mig orkeslös, på nudd till livlös, liksom tappar all färg både utvändigt och invändigt. Så säger godnatt nu. Hoppas jag mår bra imorgon.

Acne knows.


Har gått och unnat mig en väldans massa den senaste tiden. Skorna har jag ju nämnt för er och tröjan inhandlades någon gång i januari. Lyckan övervinner ångesten och Acnes vår är ju perfektion!!
Och så tycker jag faktiskt att jag är lite värd det.
Man ska unna sig <3

Måndagsbestyr.

Läsa bok och plugga matte är det jag sysselsätter mig med idag. Lite småtråkigt men samtidigt mysigt med lite lugn och att få saker gjort! Planen är att sakta men säkert bocka av den något för omöjligt långa att göra-listan jag uppmanat mig själv att följa detta lov. Nu blir det matlagning med syster och senare träffa vänner!

välkommen lovet.

Hej hörrni.
Helgen gick hiskeligt fort i vanlig ordning, men vad gör det när det är lov kommande vecka.
Fredagen bjöd på klassfest med min fina klass och trevliga elevkåren, roligt! Avslutade med låååångpromenad hem med Gabriel, hehe kallt men trevligt.
I lördags gick jag och Fiffi på 2hand-spaning och catchade senare upp med Thea för myskväll och melodifestivalen som resulterade i att vi somnade någongång i morse.
Efter brunch hos F bar det av hemåt för mamma-dotterkväll och nu sitter jag och planerar mitt lov och lyssnar på feelgood musik av högsta grad. Kaffe dricker jag förstås också.
Och JA, denna vecka ska ni få se på en redig blogg-återhämtning!
Puss och hej.

.

å vet inte vad det är med mig.

Inte på det humöret inte.

Sitter vid skrivborder, sippar i vanlig ordning knallhett te skriver upp diverse viktigheter och roligheter på listor och lyssnar på The Andrew Sisters. Nej hörrni, jag  borde verkligen göra något mer vettigt men är inte på det humöret, är mer på drömmarhumör. Ni förstår, jag har prov imorgon men min biologibok har på något outgrundligt vis försvunnit så kan DESSVÄRRE inte plugga. Så ja, ska istället klicka ihop lite nya spotifylistor med de bästa av swing och hiphop (schkitzo musiksmak jag vet, jag vet) och läsa ikapp på fina bloggar.
Hej på er så länge.

vårpjucks.

Alltså Acne, jag dör på er. Ni vet verkligen hur man skapar perfektion. Efter en veckas sucktande sedan guldklimparna ovan dök upp på hemsidan är dom nu i min ägo! Åååå denna skolycka alltså!!! Köpte dem i fredags och har levt på moln sedan dess. Nu är det bara en strålande sol och torr mark som skiljer oss åt, sedan flyttar vi ihop <3

Februari. 7, 2012

Inte så mycket att säga idag. Slänger in ett godnatt och hoppas att denna oerhört vardagliga och iskalla februaritisdag har varit en bra dag för er. Själv har jag försökt mig på att läsa läxor både över en kopp kaffe med S, enskillt med min tekopp och ett ynkligt försök till att få skypeandet med klassisarna till pluggstuga.
Sov sött.

Emma fyllde sjutton.

I torsdags fyllde min kära vän Emma sjutton år och det firades med en bit god mat på Nonna. Så mysigt!
Gladisar!
Turturduvorna <3
Bästa, snyggaste Märta och Shawnee.
.
Alltid lika trevligt med er mina fina <3

slap me with your birkin

skaffat tumblr med R och F: http://slapmewithyourbirkin.tumblr.com

.

Det är märkligt det där med att man inte försöker sova trots att man är dödstrött. Ligger här och lyssnar på fina textrader medans jag tittar igenom tumblr, weheartit, instagram osv.
Har haft en så bra helg och vill inte till skolan imorgon. Ska tvinga mig själv, vara supermegaduktig i fem dagar och sedan är det sportlov jaaaa.

ingen ork.

Har varit på sisodär bra humör idag. Tror det är en kombination av att jag har en förkyldning på gång och att jag pluggat hela eftermiddagen. Hjärnan är slut och kroppen har förslappats till en degklump med syrebrist pågrund utav stillasittande.
Men blir glad igen när jag tänker på att det är sista dagen på skolveckan imorgon för min del och att jag både ska dansa och fira Emmas sjuttonårsdag med italienskt!
Men innan dess, sömn(brist) och en massa jobbiga timmar av informationsdis och prestationspress.
Godnatt hjärtan.

RSS 2.0