Nothing but Chanel

Färg ett och och tre hade jag inte tackat nej till. Äsh kan väl ta tvåan också när jag endå är igång.
Glad tisdag!

Helg v.4

Fredag: 1. Mina vänner Gabriel och Andreas taggar fredag med musikhäng i bildsalen. 2. Jag träffade F för fika och letande efter t-shirts med sköna tryck  men kom i stället hem med det bästa randiga tröjan någonsin som får mig att känna mig oskyldigare en Pelle, fem år. 3. Kvällen bjöd på en massal kul, på bilden: mina fina kompisar Shawnee och Annie.
Lördag: Mysigaste sova-över och hemmabio med barndomsbästisarna Olivia och Johanna. 10 års vänskap och vi har fortfarande lika kul med gamla hits från 2004, baka kladdkaka, bada bubbelpool och SÅKLART film.
Ni är bäst ni. <3
.
Idag blev det kaffe i Vasa med S och A och nu blir det att ta tag i det där skolarbetena som ligger och skaver i samvetet.
Te, Winnerbäck och Hellström håller dock humöret uppe trots 30 sidor matte och ett argumenterande tal att bita i.
Hoppas allt är bra med er och tack för en superduperhelg.
Puss.

småprat

Veckans tuffaste dag prestationsmässigt avklarad och nu väntar en helg som jag inte ens hann längta efter innan den kom, kan inte klaga inte.  Nu skall jag göra någonting åt min bedrövliga sömnbrist så jag antar att nästa gång vi hörs så är det fredagseftermiddag och därmed helg. Hurra för det, puss.

F, K and C

menmenmenmenmenmenmen

alltid det bästa.

Haft en toppenhelg med kvalitétshäng á la bästisar i fredags och lördagkvällen bjöd på trevlig fest med kära återseénden. Annars njuter jag mest över faktumet att det är söndagskväll. Älskar söndagkväll. Att se tillbaka på veckan som varit, skirva lite om den samtidigt som jag planerar den som komma skall. Konstaterar allt som oftast att jag har det så himla bra, är så lyckligt lottad. Nej ska inte börja tjata om tacksamhet som jag alltid råkar falla in på men ja, är så glad för allt jag har här i livet. (låter så klyshigt men det är sant!)

Nu sitter jag och rundar av med tekoppen, mörk choklad och mina sedvanliga att göra-listor inför kommande veckan som verkar bjuda på en hel del skolarbete men också festivalsplaner, fikaträffs och äntligen dans(!!!)

Hoppas allt är fint med er, puss.

 


busiga ligan

På rudebecks ligger vi i sofforna på mattelektionerna för vi kan redan allt. :P ;) <3

Easay peasy onsdag.

Det är så bra allt. Jag är motiverad och har återfått gnistan till allt det där som för några månader sedan kändes så meningslöst. Eftermiddagen har dock bestått av något så ospännande som läxläsning men nu är jag klar och älskar känslan över att för en gångs skull vara i takt med skolans tempo. Ska verkligen försöka fortsätta med det och på samma gång slippa de där riktiga plugg-panikångest-lassen som kommer ikapp när man legat på latsidan för länge.
Så nu sitter jag med dagens femte tekopp i handen och läser Elle. Inte fy skam.

On my mind.

sov sött.

M to the O to the N to the day


Haft en bättre måndag. Sömnbristen sätter sina spår men vad gör det när det alltid kommer bli helg igen.
Har bl.a fixat lite skolarbete, varit hos F och bokat fina sommarplaner och har äntligen återfått min kära dator! Känner mig hel igen, haha på riktigt.
Imorgon blir det Rudebecks för hela slanten med öppet hus till kvällstid men innan dess skall jag upp och se på nya GG!!!! Alarmet är ställt på 06.00 så bör runda av.
Puss mina fina.

Svar om Rudbecks.

Fick en förfrågan om att skriva mer om Rudebecks och vad jag tycker om skolan, och visst kan jag det!
Gällande gymnasievalet rekomenderar jag att man ska gå på känsla och inte skrämmas bort av enskilda personers åsikter men det lär jag allafall inte göra då jag är fantastikt nöjd med Rudebecks. Skolans charm, gemytlighet och personlighet gör den otroligt mysig och den blir mer som ett andra hem en som en skola. Lärarna är mycket duktiga och alla har sin egna personliga prägel som gör många lektioner intressanta och ibland oförglömliga. Gällande betygshets så är det inget man skall skrämmas iväg av, jag upplever mest att det är en negativ vinkling av den studiemotiverade miljön som Rudebecks är, det vill säga många bryr sig om sina betyg vilket kan få en själv att lägga större press på sina egna resultat. Jag rekomenderar skolan starkt både undervisningsmässigt och trivselmässigt! Jag skulle inte för något i världen vilja gå på någon annan skola och det kanske låter överdrivet men efter endast en termin så får man känslor för Rudebecks och stundvis vill man att gymnasietiden aldrig ska ta slut medan andra dagar ligger man och gråter på grund av pluggångest. Men i slutändan så kommer allt det roliga väga upp allt det jobbiga skolslitet och det är det man sedan minns när man ser tillbaka. Detta är mitt perspektiv på skolan och jag vet ju inte hur du är som person och vad du söker så känn efter själv vad du tror är rätt för just dig. För mig var Rudebecks perfekt och om du vill ta dig en extra titt så har vi öppet hus tisdag 17/1. <3 Det är en väldigt bra skola!
Jag skulle kunna skriva på hur mycket som helst om hur det är på Rudebecks men nöjer mig såhär och hoppas du har fått lite mer klarhet :)
Kram och lycka till med ditt val!

Hatar att jag bryr mig.

Det var ju ett tag sedan nu men här är allafall lite bilder från nyårsafton! Ni är fina ni mina vänner. <3
Skolan började idag. Kanske lite kul men också fett jobbigt. Bryr mig för mycket...och syftar då på allt och alla.
Jaja annars är livet bra tror jag. Puss.

NYTT ÅR (som kommer äga)

Hejshejs! Lever i nuet och njuter över att inte behöva prestera och planerar att fortsätta med det resten av lovet. Hoppas att batterierna (både mina och datorns) laddas på köpet så ska jag vara en flitig bloggare så fort dator kommer hem.
Puss

RSS 2.0