Parisklänningen

Införskaffade den här klänningen någon gång i början av året. Hänger fint som en tavla där på kanten av spegeln och piffar upp mitt rum. Föreställer mig den när vi ska på kvällsbravader i Paris. Älskar den!

Stella McCartney resort 2013

Kollektionen fångade mig efter första ögonkastet, så himla himla perfekt! Dressat, avslappnat, sofistikerat och ljuva färger. Verkligen på pricken i alla avseenden.

här igen

Hoppsan hejsan så var det juli!
I söndags kom jag hem efter två veckor av först förslappning på landet och sedan en väldigt händelserik vecka i Borlänge då jag var på Peace and Love. Måste varit en av de roligaste veckorna i mitt liv men samtidigt så sjukt påfrestande.
Denna vecka har bjudit på en tripp till Lyrön med Klara och catching up med Göteborg och alla vänner. Sover ikapp min förlorade sömn sedan festivalen, kurerar min förkylning och gör vad som faller mig in har stått på agendan. Nu har jag nästan fått bukt på förkylningen och jag är så där löjligt taggad på att ta vara på tillvaron. De kommande veckorna bjuder dock på jobb men enligt schemat bör en himlans massa annat också hinna med.
Kul att vara tillbaka! puss.

RSS 2.0