.

Då det lätt blir lite glest här på bloggy glöm inte kolla in min, R och Fs tumblr: http://slapmewithyourbirkin.tumblr.com
Åå vi älskar våran tumblr, det är vår lilla bebis. Puss.

och så en liten resumé av helgen.

Födelsedagsmiddag för min kära mamsi ikväll som bilderna ovan gestaltar. Familjen Jirlblom var här och vi åt grillat kött och kände oss alla nöjda efter våran springutflyckt till Skatås tidigare idag. Har faktikst sprungit tre dagar i rad nu, hur duktigt??! Hehe känner mig välidgt nöjd med det.
Alltid så himla mysigt med vårmiddag med familjevänner och springturer osv.
Annars då? Joorå haft en helg finare en snus.
Tjuvstartade redan i torsdags med att se Hunger Games med Shawnee, Titti och Jonathan vilket var super!!
Fredagkvällen bjöd på födelsedagsfest hos Simon och sen vidare till Alexander. Himla trevligt hade vi! :)
I lördags gymmade jag och åt lunch med Paps och på kvällen var jag med bästa Brois-kompisarna vilket va såhimlasupermegaroligt!
Älskar livet för det mesta som ni vet.
.
Fan att helg tar slut så fort. Mår så bra på helger. Nu i veckan väntar kemiprov, svenska NP och engelska NP. Lite jobbigt och så, aa. Men lite kul med, om det går bra. Annars fettråkigt.
Puss och natti.

sjutton vårar/jordsnurr etc.

Hej. Typ sämsta bloggandet everrrrr det senaste, sorri för det. Idag har jag gått lite i skolan som vanligt och sedan mött upp F och R för att Rebbsi fyller 17 idag!

Grattis min fina underbara vän! Kom på att båda dessa bilder är från tågresor till/från stockholm bild1 från april 2010 bild2 från augusti 2011. Men i år åker vi längre än så.  Iiihh, längtar! :)))))
.
Nu ska jag på middag hos Johanna och sedan ska vi göra kvällen lite extra kul och lyxig genom plugga KEMI <33333 love.

pidagen 3,14

1.Steg upp 5.45 imorse för att gå morgonpromendad och äta frukost med Johanna, så himla fint ute vid den tiden!
2. Gymnastiken var lite extra kulig idag då vi mest roade oss med att göra pyramider med oss själva som byggstenar, tjoho för sånt! Simpla vardagstrevligheter gillar jag. Det gör väl alla men kände bara för att poängtera det idag. Nu skall jag läsa lite bok. Puss

Vissa dagar är så himla bäst

Att få hinna ikapp sig rent mentalt, det är nog det bästa med att få lite extra ledigt. Har ju haft en långhelg denna vecka, så otroligt härligt!
Har bla. hängt med damen ovan fredag och lördag och igår unnade jag mig fetaste sovmorgonen och långfrukost med en bunt tidningar.
Annars har jag umgåts med  Klaris, (saknat henne/dig!) ätit italiensk och varit ute med Brois-gänget, gått på stan med Fiffi, tittat på Melodifestivalen med Mamsi, haft superdupersöndagshäng med Titti och Shawnee, dansat och lagat mat. Så himla bra dagar helt enkelt. Nu ska jag ägna mig åt lite kär planering för att inte kollapsa av överbelastning när skolan drar igång imorgon.
Puss och hej fina!

VERKLIGHETEN.

Igår efter att jag som så många andra ha fått tagit del av Kony2012-filmen slog den där känslan om vilken sjuk verklighet vi lever i ner i mig. Den gör ju det ibland när man sätter livet i lite perspektiv. Tror det är väldigt viktigt att ibland, eller till och med ofta göra just det. Alltså sätta saker i perspektiv.
Jag har det så himla bra. Vi är väldigt många som har så otroligt mycket att vara tacksamma för, uppskatta och glädjas av. Men istället för att reflektera över det lägger vi ofta en onödigt stor del av vår energi för att bekymra oss, oroa oss och vara olyckliga för det lilla i vår vardag som kanske inte är 100% perfekt. När man i filmen får höra den afrikanska barnsoldaten Jacob berätta om att han hellre hade velat vara död än att leva eftersom han endå inte har någon framtid och inget att leva för inser man att det finns en verklighet där ute som man har trott att man fattar, men egentligen fattar man inte ett skit.
Det finns så mycket hemskheter som människor ute på vår jord får lida av varje dag, vi vet alla om det men på något märkligt sätt kan vi inte ta till oss det. Det är där borta på andra sidan jorden, det är något som inte spelar någon roll för oss tänker vårt undermedvetna. Men så plötsligt, bara efter att se en film på tjugofyra minuter så vet man inte bara, utan man känner att dessa fruktansvärda saker sker ute i världen. Och det är vårt ansvar att hjälpa våra drabbade medmänniskor. Vi kanske inte som enskilld inivid kan göra någon skillnad men att bara sprida ordet, visa att man bryr sig och tillsammans som en grupp påverka världens olika makthavare till att ingripa! Vi måste visa dom att folket skiter i pengar, skiter i vad som är bra för nationen makthavaren styr över, DETTA ÄR FAN MÄNNISKOR LIV VI PRATAR OM! Alla människor i världen SKA ha samma möjligheter till ett LIV. Allt annat borde komma i andrahand. Ååå jag är så ledsen nu när jag tänker på allt detta. Och det sorgligaste av allt är att jag vet att jag inte kommer göra någon större skillnad. Men jag ska göra vad jag kan. Och om alla angegerar sig på något sätt kan vi tillsammans göra den här fuckade världen lite mer rättvis och göra så att fler människor får rätt till sin frihet.
.
Och om du inte redan har sett den: SE DENNA FILM http://www.youtube.com/watch?v=Y4MnpzG5Sqc. Lova mig att göra det.

hejhej, uppdatering bara för att.

Har varit effektiv som bara den hittills den här veckan. Allt för att från och med imorgoneftermiddag kunna njuta av min femdagars ledighet! Har inga lektioner på fredag och studiedagar måndag, tisdag, SÅ jävla skönt.
Idag har jag hunnit ta en kaffe på Le pain, städat hela huset, lagat lasange och pluggat engelska. Har dock en del kvar att göra men unnar mig lite avkoppling i form av musik och bloggläsning nu ett tag innan jag kör igång igen. Puss och hej.

RSS 2.0