13 maj

Hejsan hallå där.
Helgen har flygit iväg likt en raket men visst har den varit kul! Prioriterat efter hjärtat och glömt bort att jag har biologiprov om två dagar och 100 sidor matte att plugga på en vecka men jaja sånt hinns väl med någon gång på vardagsnätter om inte annat. Nu väntar tre intensiva skoldagar i duktighetsanda och sedan välkomnar jag ytterligare ledighet! Himlar vad en vecka går snabbt. Och prick en månad till sommarlov för min del idag också. Längtar men blir samtidigt skrämd över att tiden går för fort. Vill så gärna stanna den och supa in allt som händer. Eller åtminstonne ta en semester från tiden i en vecka för att inte stressa så väldans med allt.
Nog för idag nu allafall. Ska läsa lite och sedan försöka somna. Betoning på försöka där, har troligen druckit på tok för mycket kaffe idag för att somna inom de närmsta timmarna.
Komiskt att jag i föregående inlägg frågar vad ni vill läsa om och nu i nästa inlägg skriver ett klassiskt tråk-inlägg. Kanske till och med top-10 tråkigaste i min bloggkarriär (inte för att jag brukar tala om en sådan)
Jaja så är det här ibland antar jag. Hej med er <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0