snart andas.

 
Alltså är så skoltrött så att jag ungefär känner mig som en ballong som någon stuckit en nål i. Men slutet är ju så nära nu. Slutet som är början.
Med nittionio procent säkerhet flyttar jag till London precis efter studenten för att jobba som au pair. Wiiiho vad nice? !!!!!
 
Annars har helgen bland annat bjudit på Göteborgsvarvet som var det allra jobbigaste jag någonsin gjort fysiskt samt picknick arrangerad av F! där både Gudrun Schyman och Soraya Post höll tal som träffade mitt i prick! Jag tycker lätt att politik kan framstå som ett fejkat maktspel där partierna försöker lura till sig väljare genom att lova rikedomar åt höger och vänster. Partierna säger vad de tror att folk vill höra så att dem sedan kan kamma hem flest antal röster. Därför känns det som att dem brinner mer för att vinna val än  för att göra samhället så bra som möjligt. 
Men det är det jag tycker är så fint med Feministiskt initiativ. De försöker inte locka med gynnande siffror eller lovar dig en högre lön om du röstar på dem. De kör bara rakt igenom på deras genuina tro på ett jämställt samhälle där människan sätts i främsta rummet och inte pengar.
 
 

RSS 2.0