Vardagsfint.

 Kaffe på ett ställe som jag och Clara skulle satsa på som stammishak men som bara måste varit något tillfälligt för nu är det till vår besvikelse spårlöst borta :/ 

 Handlade Dior och fick ännu mer Dior på köpet typ av dubbelt värde av det jag handlade för som lite bonusgrejer hon slängde ner i påsen? Mmmm så najs. 
 
 Vinhäng med Felicia och Kajsa på Taverna Brillo!

 Tjusiga NK.  Asså alla andra är så chill och jag ba omg omg omg jag jobbar här it's sooooo dreamy, hahaha jag är så tönt kommer aldrig kunna bli cool about stuff.
 
Ikväll njuter jag av att ha fyra dagar ledigt framför mig!! Ska åka till Gbg för att hämta lite grejer jag inte lyckades få med mig och ska bli så himla fint att träffa mamma, pappa, syster och kompisar!!!! :'))) 
 
Puss och kram hoppas ni haft en bra dag!!

Ann-Sofie Back sample sale.

 
I veckan var jag och Clara på ett Ann-Sofie Back event, mest för att dricka gratis vin och mingla men så kunde jag  inte låta bli att shoppa som den shoppingsvaga människa jag är. Alltså väskan/kassen är ju bara helt perfelt när man ska åka iväg och träna eller bara att ha matlådan plånbok och vattenflaska i när man ska till jobbet!?? Och i sommar är det den givna strandväskan, alltså kunde liksom inte INTE köpa den.  Och örhängena???? Dom måste vara gjorda för mig. Dom är så on point ju!!!! Pärlor som jag ääälskar, blått som jag älskar men ändå med lite längd så dom sticker ut och syns. Love them so much<333 Matriell lycka är typ läskigt ibland. Liksom svävade på moln efter jag köpt detta???? Men fett kul. 

Stockholm.

Nämen hej!!!!!
Bor sedan en månad tillbaka i Stockholm med min finfina vän Felicia. Lite kul att vi seriöst drömt om att bo här i våra twenties enda sedan vi var högstadie-småglin som fantiserade om det fabulösa vuxenlivet när vi egentligen borde ha pluggat.
Livet är mestadels superfint och består av jobb, hemmafix, kompishäng, dans och att ta sig ann allt kul som händer runt om i stan. Hittills trivs jag superduperbra, Fiffi är bästa sambon, älskar mitt jobb och njuter av livet typ 24/7 faktiskt :'))) 
 
Louise och Felicia här om helgen när Lollo var här på besök!! (lollo flyttar till paris om tre dagar omg<333)
Fint i vårat lilla fönster.
Fin utsikt från Söder ut mot Gamla stan.
 
Vikarierar på Nk så hoppar runt på olika avdelningar, här på Filippa K. Så dreamy att jobba med snygga kläder :')))
Sambo lifestyle <333
Min fina vän Clara när vi åt crépes i helgen<3
 
 
 
 
 

RSS 2.0